Liutun Maalaistalo

Moikka maailma!

huhtikuu 23, 2016 | 1 kommentti

Tervetuloa Helpot kotisivut -sivustolle. Tämä on ensimmäinen artikkelisi. Muokkaa sitä tai poista se, ja aloita kirjoittaminen!1 Comment so far

 1.    Nimetön on huhtikuu 23, 2016 21:50      

Nimi(required)

Email(required)

Kotisivu

Kommentoi

 • TÄLLÄ HETKELLÄ MAALAISTALOSSA:

  *MUSEOAITTA RAKENNUKSESSA SIIVOUS KÄYNNISSÄ. TARKOITUKSENANI RAIVATA KAKSI AITTAA LISÄÄ VIERAIDEN KATSELTAVAKSI. Aiemmin on päässyt vain ensimmäiseen aittaan, aittoja on yhteensä kahdeksan, joten pikku hiljaa edetään…       (Jälleen kerran 17 vuoden Emäntänä oloni aikana totean, että kun tilaa on niin kaikki on säästetty, niin tarpeellinen kuin tarpeetonkin. Voi tätä romun ja tomun määrää!!!)

  *SYKSYN AIKANA MAALAISTALON KAHVILA JA PUOTI PUETAAN JÄLLEEN JOULUN TUNNELMAAN. 

  *KÄSITYÖ “TEHTAANI” ON MYÖS KÄYNNISSÄ. VALMISTAN MYYNTIIN MAALAISROMANTTISIA PELLAVAPYYHKEITÄ (ekologisesti kasvaneesta pellavasta)  JA ILOISISTA RETROKANKAISTA TYYNYJÄ, KASSEJA, PUSSUKOITA ym. , SEKÄ VANHOISTA HEINÄSEIPÄISTÄ JOULUKUUSIA JA TONTTUJA.    (Kuvia tuotteista ilmestyy pian kotisivuille.)

  ————————————————————

  TAPAHTUNUTTA:

  KESÄKAHVILA 5.5- 25.8.2019

  KESÄLAMPAAT LÄHTIVÄT TAKAISIN KOTIIN!                                     KIITOS KUN SAIVAT OLLA TAAS ILONAMME!

  IHANAN SANNIN SULOISET LAMPAAT, VANHAT TUTUT: NUUNU, NANA JA ANSA TULIVAT TAAS KESÄLAITUMELLE VIERAIDEN JA MEIDÄN ILOKSI KESÄKUUN ALUSTA.

  Kurkkaa Sannin ihastuttava blogi

  http://riippumattomammaksi.blogspot.fi

   

  MAALAISTALON PÄÄSIÄINEN 20.-21.4.2019

  JOULUN TUNNELMAA 2018

  KESÄ 2018

  PIHAPIIRIN AITTA RAKENNUKSEEN PÄÄSEE NYT KURKISTAMAAN…                                Monet asiakkaat ovat kyselleet tämän rakennuksen käyttötarkoitusta, ymmärrettävästi koska se on malliltaan aika erikoinen aitta.  Aittaan pääsee nyt kurkkaamaan ja yhdessä aittassa on pikkuinen museo johon on koottu talon vanhoja työvälineitä.

  2018 TUOKUKUUN LOPUSSA SAAPUIVAT  SULOISET KESÄLAMPAAT JÄLLEEN PIHAPIIRIN LAITUMELLE. Viime kesästä tutut Nuunu, Ansa ja Nana, sekä karitsat Kinder ja Aprilli.

   

  “PALAVAT SYDÄMET JA TAPETTILIISTERIÄ”

  Maalaistalon kulmakamari oli talvella emännän käsittelyssä! Vanhat lankkulattiat on kaivettu esille muovilattian alta ja  seinät saivat 700 sivuisen romaanin tapetikseen… Valmista tuli pääsiäiseksi 2018.